Свържете се с нас

Контакти-kontakti

Zastrahovam.com e една от водещите български марки в онлайн застраховането. Ние сме притежател на лиценз № 154-3Б/14.04.2009 г. за регистрация по чл. 160 ал. 1 от Кодекса за застраховането и е вписан в публичния регистър по чл. 30 ал. 1, т. 9 от Закона за Комисията за финансов надзор. Регистрирани сме и като администратор на лични данни № 272789. Предлагаме богат набор от застрахователни продукти на всички водещи застрахователни компании в България при най-добрите условия − бързо, лесно и достъпно чрез сайта ни www.zastrahovam.com.

След годините опит в застрахователния бранш, стотици казуси и хиляди клиенти, допринесли за професионалното ни усъвършенстване, благодарение на финансовата ни дисциплина и коректното отношение, ние успяхме да изградим силна професионална и персонална връзка със застрахователните компании в България.
Доволните клиенти
Нашата цел е да Ви предложим най-добрата възможна услуга и да Ви спестим пари и време. Затова изпращаме всеки месец на над 1000 наши клиенти информация за новите промоции и важни промени, които могат да касаят колата, здравето или имуществото ви.

Следвайте бялата лястовица
В свят пълен с промени, изненади и предизвикателства ние ще останем до Вас, предлагайки добра новина, надежда и сигурност. Нашата лястовица ще кацне на Вашето рамо и ще Ви донесе сигурност, увереност в бъдещето и възможност да отделите времето си на това, което наистина обичате.Контакти,kontakti

Това са нашите фирмени ценности и нашият сайт е мястото онлайн, където можете да получите информация и да получите застраховката си бързо и сигурно, гарантирайки си реална застрахователна защита.Контакти
Екипът ни оказва професионално съдействие и консултация за.
Доверете се на опита и сигурността, не на шанса!

0 + 8 = ?