застраховка Злополука

Защо да сключите застраховка Злополука?

Инциденти стават навсякъде и непредвидимо – у дома, в работата, на разходката в парка или по време на ваканцията. От нас зависи да подредим приоритетите си, но не трябва да забравяме, че нашето здраве трябва да е преди всичко. Когато сключвате застраховка Злополука, Вие сами избирате сумата на застрахователното покритие, която може да бъде между 1 000 и 30 000 лева. Друго, което избирате сами е период на застраховката, както и покритията. Сключвайки застраховка Злополука, Вие избирате дали тя да бъде индивидуална или групова, може да предпазите цялото Ви семейство от неприятни инциденти. С тази застраховка получавате гаранция за спокойно възстановяване и финансови средства, необходими за покриване на увеличените разходи след претърпян инцидент.

За застраховка Злополука:

Злополука е всяко внезапно, неочаквано и необичайно събитие, настъпило не по волята на застрахованото лице, в срока на действие на застраховката. Това могат да бъдат изкълчвания или скъсване на тъкани, инфекции вследствие злополука, и други възникнали инцидентно нарушения на здравето на тези лица. Покритията са с голям обхват и покриват всички нужди.

Срок на застраховката:

Застраховка Злополука – индивидуална или групова е със срок на действие над 1 ден, до 1 година. Застрахователният договор влиза в сила най-рано в 00:00 на следващия ден.
Всеки от нас знае, че животът е непредсказуем и всичко може да се случи. Произшествия стават навсякъде и по всяко време, един неочакван инцидент може рязко да промени живота ви. От нас зависи да Ви помогнем и да бъдете подготвени.

Повечето от нас си мислят: „На мен няма как да ми се случи“ Но за съжаление се случва на всеки.
Въпросът, който всеки трябва да си зададе е: „Ще бъда ли достатъчно финансово обезпечен, за да се справя с последствията?” Обмисляли ли сте какво ще се случи с вас, семейството или бизнеса ви, ако пострадате при злополука. И не сте в състояние да работите? В действителност сериозни наранявания в следствие на инцидент, които водят до загуба на работоспособност, в много от случаите означават скъпа и продължителна рехабилитация и медицински разходи, както и сериозни финансови затруднения. Но, тук е мястото на застраховката Злополука, която покрива медицински разноски от всякакъв вид, както и допълнително лечение, ако е неободимо.
Не трябва да забравяме, че здравето ни е много важно и да не пренебрегваме дадените ни възможности!

SERVIZKO.COM                                        NADYAGROUP.COM