ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ

 Когато заминава на почивка, едно от последните неща, за които се замисля българинът, е опасността от инцидент. 

ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ,

 Нехайството ни се демонстрира особено трагично, когато подценим рисковете, свързани с избраната дестинация. Друг вид неприятности, които могат да ни сполетят. Може да не са толкова фатални, но остават несъмнено дразнещи – като например загубата на багажа ни. Тези, които са помислили предварително и са закупили полица с подходящото покритие обаче могат в подобни случаи да разчитат на сигурна компенсация.

 При медицинските застраховки, договорът ви може да включва и услугата асистанс. Експертите препоръчват този вид полици. Тъй като при тях можете по всяко време на денонощието да се свържете с доверен партньор. Който в случай на инцидент да ви упъти и помогне. При настъпване на застрахователно събитие, ще можете да ползвате безплатно услугите на лекари. Медицински центрове и болници във всички морски и планински курорти, както и във всички големи градове в цялата страна. Ако избраният от вас продукт не включва асистанс, може да ви се наложи да заплатите разходите си за лечение на място, а после срещу необходимите документи да изискате застрахователят да ви върне парите.

 При определени условия, асистанс компанията може да ви предложи и юридически съвет, в случай, че нанесете щети на трети лица. Това е така, ако условията по договора ви предвиждат и клауза Гражданска отговорност. В повечето случаи тя не е част от базовия продукт, и трябва да бъде включена (и заплатена) допълнително.ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ

 Помощ при пътуване в чужбина базово покрива следните рискове – смърт и трайна загуба на трудоспособност вследствие злополука, както и медицински разноски и репатриране на застрахования или на тленните му останки, вследствие на злополука или акутно заболяване.

 Ако искате полицата ви да включва цялата палитра възможни рискове, можете да доплатите и за клаузите кражба, загуба или повреда на лични вещи. Отмяна на пътуването, както и гражданска отговорност за нанесени телесни увреждания и материални щети на трети лица.

 Добре е полицата ви да включва и усугата асистанс, която ви гарантира 24 часова помощ и консултация в случай на беда.

 Полицата ви може да е както индивидуална, така и групова – например, да сключите договор, покриващ цялото семейство. Или приятелска компания, и по този начин да ползвате съответната отстъпка.

ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ

 zastrahovam.com ви пожелава приятна почивка!

SERVIZKO.COM                                    NADYAGROUP.COM