ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ

Парични преводи

Парични преводи

В офисите на Zastrahovam.com може да извършвате парични преводи.
Zastrahovam.com е партньор на Western Union

Western Union . . .е повече от услуга, улесняваща изпращането и получаването на пари. Всеки ден ние ви помагаме да поддържате връзка с любимите си хора навсякъде по света чрез бързи, сигурни и достъпни парични преводи. Ние работим с мрежа от около 470 000 представители в над 200 държави и провинции. В България, услугите ни са достъпни и чрез мрежата на ФК Кеш Експрес Сървис.

Western Union е международна компания с повече от 145 години опит в паричните преводи, която присъства в повече от 200 държави и територии с над 500 000 представителства. Western Union осигурява сигурна връзка между приятели, семейства и бизнес партньори навсякъде по света като предлага сигурност, удобство и бързина.

Изпращането на пари в чужбина не би следвало да е нещо сложно и скъпо в XXI век.


Когато с едно натискане на копче може да изпратите до другия край на света и напълно безплатно. Цялото творчество на Шекспир и Достоевски в рамките на няколко секунди. А съвременните пари не са нещо по-различно – информация. Темата е особено важна за България, тъй като тя е сред страните в ЕС. Които получават най-голям дял от БВП от чужбина под формата на т.нар. емигрантски преводи. Трансферите от работещи в чужбина българи са близо 900 млн. евро за миналата година, което прави над 2% от икономиката на страната ни. Като това са само официалните данни на БНБ, докато реално сумата по някои оценки е поне с 30% по-голяма. Реално обаче как да се направи удобен и евтин паричен трансфер си се оказва сложна задача, изискваща собствено проучване.

Цената на извършването на международен банков превод от българска банка започва от минимум 15 евро и може да достигне три пъти повече, което е значителна сума, когато пращате по-малко пари накуп. Освен това немалък брой от основните банки у нас налагат такса на средства, които са ви били пратени от чужбина.

Застрахователни услуги
Застрахователни услуги
Застрахователни Всички видове застраховки
Застрахователни услуги Всички видове застраховки
zastrahovam.com-zastrahovki
Застрахователни услуги zastrahovam.com-zastrahovki-Всички видове застраховки
Застрахователни услуги Всички видове застраховки