Винетките

Лиляна Павлова, която претърпя пълно фиаско с цената на винетките и МБББ, като изгуби делото за високата им цена, не се стресна изобщо от факта, че и съдът й каза, че увеличението не е законно.

„Спекулира се с информацията, че ако загубим това  дело за винетките, ще връщаме парите на хората“, каза пребоядисаната партизанска внучка. „Ние ще обжалваме на всички инстанции, а досега се е произнесла само една. Но дори да изгубим окончателно – пари няма да връщаме!“

„Делото не е за цената на винетките. То е срещу  Постановлението, с което е приета Наредбата за тарифата за винетките. Тоест дали тази процедура е приета правилно. Така че и да се намерят грешки в процедурата, те не касаят цената на винетките“, каза още министърката.

Наистина наглостта на управлявашата ни Мафия няма граници.

У нас тя няма и почивен ден.

ГЕРБ всъщност обжалва съдебно решение, което народът е завел срещу безумно високите му налози. Практически това е дело на една политическа партия срещу собствения й народ.

А освен това щом наредбата и постановлението са се оказали с пропуски и са неправилно приети, как така цената на винетките, гласувана  точно с това постановление ще е законна? И как така няма никакво значение, че в държавата е пробутан незаконен нормативен акт?

Вместо да си посипят главите с пепел и да кажат, че ако има грешки в постановлението, пари няма да се връщат, но като компенсация за гражданите срокът на винетките ще бъде например увеличен, гербаджиите наглеят.

А Лилито слага мощна гръд на амбразурата, същински Матросов, и обвинява народа, обвинява суверена, обвинява избирателите си, че не влизали в положение на управляващите и не тълкували правилно държавните решения. А освен това хората се вторачвали в разни незначителни подробности и се заяждали…

Ама как въобще някой си е представял, че ГЕРБ ще връщат пари?

Практиката е показала, че приберат ли ги веднъж от джоба на народа Бойко и сие… умиране има, връщане – не!

Наближават избори все пак. Трябва да се купуват гласове!

А всеки глас е важен… за още по-дълбокото окопаване на олигархията в загниващото политическо и икономическо тяло на България!

Източник:   wwwSkandalno.net