полезни връзки застраховки zastrahovam com

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ 

 

ЕТО ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ :

Връзките по-долу са към страници, които може да намерите полезни при работата си в страницата ни. Ако видите нещо, което Ви интересува или ще бъде полезно за вас.

ЗА ВАШЕ УДОБСТВО,ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ТЕМИ И ВЪПРОСИ , НА КОИТО ТЪРСИТЕ ОТГОВОР,ВАЖНИTE ЗА ВАС СА ОТРАЗЕНИ В ТЕЗИ ПРEПРАТКИ :

 

·         Двустранен Констативен протокол за ПТП

·         Проверка за сключена Гражданска отговорност на МПС

·         Комисия Финансов Надзор

·         Пътна полиция

·         Министерство на Вътрешните работи

·         Министерство на Външните работи

·         Министерство на Икономиката

·         Министерство на Правосъдието

·         Кодекс за застраховането

·         Наредба за задължителното застраховане на работниците и служителите за риска Трудова злополука

·         Съюз на българските автомобилисти

·         Наредба за международен автомобилен превоз на пътници и товари

·         Наредба за общите условия, минималната застрахователна сума, минималната застрахователна премия и реда за сключване на задължителната медицинска застраховка на чужденците, които пребивават краткосрочно или продължително в Република България или преминават транзитно през страната

·         Правилник за прилагане на закона за чужденците в Република България

·         Закон за чужденците в Република България

·         Държавен Вестник

·       Агенция по вписванията

Надя Груп 83 ЕООД

SERVIZKO

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ЗА ВАШЕ УДОБСТВО,ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ТЕМИ И ВЪПРОСИ , НА КОИТО ТЪРСИТЕ ОТГОВОР. ВАЖНИ ТЕМИ ЗА ВАС СА ОТРАЗЕНИ В ТЕЗИ ПРEПРАТКИ.

Връзките по-горе  са към страници, които може да намерите полезни при работата си в страницата ни. Ако видите нещо, което Ви интересува или ще бъде полезно за вас. Ако търсите нещо,което го няма тук,може да ни го предложите и ние,ще го поставим. Очакваме Вашите предложения на нашите тел ; 870 27 51 / office@zastrahovam.com . Всяко предложение и мнение е важно за нас. Ще очакваме с нетърпение да ни потърсите и да ни съветвате .

Zastrahovam.com

e една от водещите български марки в онлайн застраховането. Ние сме “ Злати-365 ЕООД“ с ЕИК 131327780, притежател на лиценз № 154-3Б/14.04.2009 г. за регистрация по чл. 160 ал. 1 от Кодекса за застраховането и е вписан в публичния регистър по чл. 30 ал. 1, т. 9 от Закона за Комисията за финансов надзор.

Регистрирани сме и като администратор на лични данни № 272789. Предлагаме богат набор от застрахователни продукти на всички водещи застрахователни компании в България при най-добрите условия − бързо, лесно и достъпно чрез сайта ни www.zastrahovam.com.